Τρόποι Πληρωμής

1. Αντικαταβολή

Αντικαταβολή μέσω COURIER.
Κατά την παραλαβή του προϊόντος εξοφλείται στον υπάλληλο της courier το τελικό ποσό της παραγγελίας σας.
Κόστος Αντικαταβολής: 3,00€

 Η μέθοδος της αντικαταβολής δεν υποστηρίζεται στην περίπτωση αποστολής μέσω πρακτορείου μεταφορών.


2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας αποστέλλεται αφού μας στείλετε με e-mail στο info@decohome.gr το καταθετήριο στο οποίο απαραίτητα θα πρέπει να αναφέρεται ως αιτιολογία ο αριθμός παραγγελίας η’ τηλεφωνικά στο 2117354217. Ο χρόνος παράδοσης εκκινεί από την ημερομηνία αποστολής του καταθετηρίου. Σε αυτή την περίπτωση, τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη εξ ολοκλήρου. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί είναι οι παρακάτω:

ALPHA BANK

IBAN: GR8501403900390002002009754

Δικαιούχος: ΤΣΑΛΙΚΙΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

 

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR6101721390005139103809092

Δικαιούχος: ΤΣΑΛΙΚΙΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ


3. Κάρτα (πιστωτική-χρεωστική)

Επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής με πιστωτική κάρτα, μεταφέρεστε στη σελίδα της Τράπεζας και από εκεί ολοκληρώνετε την συναλλαγή σας. Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία  μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro,Diners, Discover.  Το decohome.gr δεν διατηρεί και δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Θα πρέπει για κάθε νέα παραγγελία σας να εισάγετε εκ νέου τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

 

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Nexi e-Commerce" και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.